perjantai 6. huhtikuuta 2018

Aurinkoinen Kustavi ♥


Päätettiin pääsiäislauantaina lähteä vähän johonkin seikkailemaan (ja testaamaan samalla uutta reissuautoa). Ja koska se mieli halajaa meren äärelle, niin reissukohteeksi valikoitui tällä kertaa Turun saaristosta Kustavi.


Isäntä ramppaa Kustavissa "alvariinsa" kalastusharrastuksen takia, mutta itse olin käynyt siellä viimeksi Viskin ollessa ihan pieni. TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa meidän silloisesta seikkailusta.


Ihan ensimmäisenä suuntasimme Kustavissa Heponiemeen. Olen nähnyt sieltä niin upeita kuvia, joten nyt oli pakko itsekin suunnistaa kuvia ottamaan. Ja upea paikkahan se oli ♥


Meillä kävi vielä hyvä tuuri, että siellä ei just sillon sattunut olemaan muita ihmisiä.


Mutta joutsenia oli. Ne oli sekä mun että Viskin yhteinen kiinnostuksen kohde! 😊


Heponiemen jälkeen ajoimme Lootholmaan. Siellä oltiin vielä sen verran talviteloilla, että päätimme tulla uudestaan vähän kesämmällä.


Kustavin keskustassa hörpättiin kaffet ja kakut pienessä, idyllisessä kahvilassa, kahvila Maggiassa. Suosittelen, ihana paikka ♥


Keskustasta jatkoimme matkaa Vartsalan lossilla Ströömin yli ja siitä Vuosnaisten satamaan. Vuosnaisista lähtee mm. lautta Ahvenanmaan Brandööseen. Siellä se lautta oli nytkin paikassaan. Näytti hassulta kun se köllötteli siellä jäiden seassa.





Vuosnaisten meriasemalla tuli myös korkattua terassikausi. Kylläpä lämmitti aurinko mukavasti. Naurettiin tuota meidän vauhtihirmua, että miten se voikin aina ottaa eri asenteen kun mennään ihmisten ilmoille. Muutoin on aina täysi apina, mutta terassilla köllöttelee kaikessa rauhassa ja käyttäytyy niin mallikelpoisesti. 😬




Meriaseman terassilla kuola poskella katseltiin kun ihmiset söivät herkkullisen näköisiä ja tuoksuisia ruoka-annoksia, mutta me päätimme tällä kertaa käydä syömässä Meriasemaa vastapäätä olevassa Spaunassa. Viimeksi kun olen Kustavissa käynyt, oli Spaunan tilalla vielä Kustavin Kalatuvat. Paikka oli kokenut siitä aikamoisen kasvojen kohotuksen.



Paikan omistajan kanssa juteltiin pitkät tovit kyseisen paikan tulevaisuuden suunnitelmista. Vitsit että on tulossa kaikkea hienoa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Piha-altaita ja saunoja TODELLA upeisiin maisemiin ♥ Sitä odotellessa! Tässä vähän esimakua niistä maisemista.



Ja ruoka oli HYVÄÄ!! Suosittelen! Minä söin kana-vuohenjuustohampurilaisen ja tuo isäntä otti pizzaa. Plussaa vielä siitä, että ravintolassa oli iso valikoima alkoholittomia oluita. Näin autoilevalle se on aina kiva juttu.



Kustavista ei olisi millään halunnut lähteä pois. Ilta-aurinko lämmitti niin mukavasti jäällä seistessä ja vatsa oli täysi.




Kustaviin mieli halajaa takaisin....
Toivottavasti näemme taas pian! ♥

13 kommenttia:

  1. Teillä on ollut hieno reissu Kustaviin :) Hienoja kuvia ja kelit ovat kyllä olleet suosiolliset. Ruoka näyttää kyllä varsin maukkaalta, nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmat todellakin suosivat! Oltiin päätetty päivä jo ennakolta ja vähän jännättiin, että saadaanko aurinkoa osaksemme vai ei. Ja saatiin kyllä enemmän kuin uskottiin toivoakaan! ♥
      Ruoka oli todella hyvää, suosittelen!!

      Poista
  2. Kustavissa on kyllä upeaa! Viime kesänä viimeks käytiin siellä. Pitää mennä pian uudelleen. Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella upea paikka! Mekin päätettiin mennä kesällä uusiks. Pitää päästä käymään mm. Kustavin Savipajalla. Se jäi nyt kokonaan väliin!

      Poista
  3. Ai että, onpas upeita aurinkoisia kuvia. <3 En ole koskaan käynyt Kustavissa, mutta kiinnostaisi kovasti. Päiväretket on tosi kivoja, ja tuo vaihtelua! :) Kivaa viikonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päiväretket on tosi kivoja. Niillä saa mukavaa vaihtelua arkeen, eivätkä kuitenkaan rasita niin älyttömästi kukkaroa.
      Lähiseuduilla on upeita paikkoja kun vaan rohkeasti lähtee tutkimaan! :)

      Poista
  4. Kustavi on ihana! <3 Rymättylä on toinen ihana paikka missä kannattaa käydä! Hei mennääks kesällä porukalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ♥
      Rymättylä on mulla vielä kokonaan käymättä. Muutaman kerran ollaan jo käyty suht lähellä, mutta aina ollaan sit kuitenkin suunnattu johonkin muualle.
      Vois kyllä yrittää järkätä, ois kivaa mennä porukassa! ♥

      Poista
  5. Oi että tämä postaus on ihan Super!☆☆☆ Olimme koko perhe yhden ihanan kesäisen viikon Kustavissa 34v sitten! Huikeita keväisen Kustavin tunnelmia. Tähän pitää palata isommalla koneella. Ihanaa viikon jatkoa Nanne ja kiitos paljon, kun jaoit kivan päivän tunnelmat kanssamme. Tykkäsin! ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit, ihana kuulla! ♥ Onkohan Kustavi kovasti muuttunut 34 vuodessa? Tuollaisiin perinteisiin merenrantakyliin aika ei iske varmastikaan niin kovin, ja ne eivät "modernisoidu" niin pikaisella vauhdilla kuin moni manner-suomen kaupunki.

      Poista
  6. Aww, ihana postaus! Kustavi on upea paikka. Heponiemi ja Lootholma ovat meille tärkeät paikat, niissä vieraillaan usein <3 Oli kiva nähdä jonkun muunkin ottamia kuvia paikoista missä mekin aina liikutaan.
    Sydämiä sata tähän loppuun :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävit jättämässä kommentin! :)
      Heponiemi ja Lootholma oli mulle ihan uusia paikkoja ja niissä pitää kyllä vierailla uudestaankin. Nyt ollaan just lähdössä taas lauantaiaamuna Kustaviin, mutta luulenpa että menee siellä veden päällä koko viikonloppu! ;)

      Poista
  7. Hi there mates, how is all, and what you would like to say concerning this
    article, in my view its truly awesome in favor of me.

    Look at my web-site 안마

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)