lauantai 26. marraskuuta 2016

Juusto-kinkkupannari (gluteeniton, VHH)


Tässä pikkuvinkki mitä tehdä joulun jälkeen kinkun ja juustojen jämistä - herkullista juusto-kinkkupannaria tietenkin!😋 Juustojen grammamäärästä kun yrittää jotenkin vähän sinne päin pitää kiinni, niin pannari pysyy hyvin kasassa ja on mehukasta, juustojen merkillä ja mallilla ei niin väliä. Käyttäkää just niitä aineksia mitä jääkaapista löytyy, niin tulee kaikista parasta. 
Ohje on löytynyt Marjolassa herkutellaan -blogista. Ja tätä samaista versiota on tullut jo tehtyä pekonista ja metwursti-versio on myös ollut harkinnassa.

Juusto-kinkkupannari
pellillinen


8 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
200 g edamraastetta
100 g murustettua fetajuustoa
100 g murustettua Aurajuustoa
150 g kinkkua
2 punasipulia
1½ dl mantelijauhetta
tomaattia
suolaa, paparikajauhetta, valkosipulijauhetta

Vatkaa munat ja kerma kevyesti. Lisää juustot ja sekoita. Kuullota pilkotut punasipulit voissa ja lisää munamassaan pilkotun kinkun kanssa. Mausta haluamillasi mausteilla, esim. suolalla, paprika-ja valkosipulijauheella. Lisää lopuksi mantelijauhe mukaan ja sekoita massa huolellisesti. Kaada massa pellille leivinpaperin päälle. Viipaloi tomaatit ja lisää ne tässä vaiheessa pannarin päälle. Paista 200 asteessa noin puolisen tuntia.



Tällä on taas siivottu ja kokkailtu ja leivottu - vuorossa tänään isännän 30vee synttärit VOL3. 😆  Ja tämäkin joukko pääsee tänään testaamaan ihan uusia reseptejä, toivotaan että kelpaa. Kuvia reseptien kera tulossa sitten viimeistään ensi viikolla, jos "raati" on vaan suinkin ne julkaisemisen arvoisiksi todennut! 


Lyyti-kissa toivottaa kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)