perjantai 29. heinäkuuta 2016

Banaanilettuja (vehnätön, gluteeniton)


Pitkästä aikaa olis edessä viikonloppu, jolloin EI ole töitä EIKÄ yhtään mitään sovittua ohjelmaa. 
Kuinka ihanaa ♥ 
Otin hetkeksi omaa aikaa ja lueskelin muiden blogeja. Ihania reseptejä, joista suurin osa joutui kirjanmerkkeihini! ☺ Jotenkin ei ole näillä keleillä saanut orientoitua itseä tietokoneen ääreen. Muuta kuin pakolliset koneella istumiset töissä. Kamera pursuaa uusia kesäkuvia, mutta kukakohan ne jaksaisi sieltä siirtää koneelle ja käydä ne läpi.... :D Mutta eikös se ole sit syksyllä mukava niitä katsella ja muistella mennyttä kesää. 
Ja jottei ihan jaaritteluksi mene, niin tässä on ohje banaanilettuihin, joita lopultakin kokeilin. Vähän pelotti,että maistuuko liikaa banaanille mutta ei maistunut, kunhan paistoi vaan kunnolla. Suolaa ehkä jäin vähän kaipaamaan. Olen lapsuudenkodissa tottunut, että pannukakut ja letut ovat ennemmin hieman suolaisia kuin makeita. Niihin on sitten mukava yhdistää joku makea täyte.

Banaaniletut
n. 8 pientä lettua


1 banaani
2 kananmunaa
ripaus vaniljajauhetta

Kuori banaani ja riko kananmunat kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää ripaus vaniljajauhetta (ja halutessasi sitä suolaa). Paista taikinasta pieniä lettuja lettupannulla.


Ja kesällä tähän kuului ehdottomasti yhdistää tuoreet mansikat ja vaniljakermajäätelö - se siitä terveellisyydestä. :D


..ja se siitä mun rauhallisesta viikonlopusta. Menen kohta hakemaan kolme "alamittaista" viikonlopun viettoon meille. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis tiedossa!! ☻

4 kommenttia:

  1. Ohje kuullostaa supersimppeliltä, mutta herkulliselta - näitä on pakko joskus testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tosiaan oli simppeli! Ja helppo tapa hukata vähän jo ruskistuneet banaanit... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)