sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Broilerikeitto


Välillä tuntuu että meinaa vähän ideat loppua kesken; mitä ihmettä sitä oikein laittais ruoaksi. On ne ennenkin loppuneet, mutta etenkin nyt, kun on näitä "en saa syödä sitä, enkä sitä, enkä sitä...". Parhaat ruuat syntyy usein niin, että nyt mulla on paketti broiskua, purkki kermaa, pakastekasviksia, sulatejuusto - mitäs niistä saisi aikaiseksi. No hyvän keiton ainakin! Jos teette suoraan ohjeen mukaan, niin tuota lientä tulee sit ihan pirusti. Mutta liemi oli niin hyvää, että mua se ei ainakaan haitannut. 

Broilerikeitto


450 g broilerin marinoituja suikaleita
1 rkl öljyä
1½ l vettä
3 kanaliemikuutiota
1 rkl soijaa
2-3 rkl sitruunamehua
1 rkl kanafondia
1 pss herne-maissi-paprika pakastetta
1 pss pakastekasviksia (esim. joku wok mix)
2 dl kermaa
200 g sulatejuustoa
persiljasilppua

Ruskista broilerisuikaleet kattilassa öljyssä. Kaada päälle vesi ja liemikuutiot. Lisää soija ja sitruunamehu sekä fondi. Lisää pakastekasvikset ja keitä 10 minuuttia. Lisää kerma ja juusto sekä lopuksi persiljasilppu.

 
Persiljat oli ottaneet vähän nokkiinsa pakkasesta ja olivat aika "apean" näköisiä, mutta ihan hyvältä ne vielä maistui. 
Ja mikäs sen parempaa tämän keiton kanssa kuin riisipuurorieskat. Tuo kaura sopii niihin kaikkista parhaiten, mutta nyt kun minulta kiellettiin kaura, niin pistin näihin 2 dl mantelijauhoa ja 1 dl riisihiutaleita. Ihan hyviä tuli näinkin, tosin ne riisihiutaleet ovat aika kovaa järsittävää. Mutta hampaathan meillä on sitä varten! ;)


Meillä oli Viskin kansa tänään kiva päivä, saatiin ihan uusia ystäviä ♥ 
Mutta kirjoittelen tästä lisää Viskin omaan blogiin, etten kyllästytä teitä kaikkia näillä koirajutuilla. Ja tuki teidän koneita pelkillä koirakuvilla.... ;)


2 kommenttia:

  1. Yksi lempparikeitoista on aika samanlainen,hih! Omaan versioon tulee kanan, sulatejuuston ja herne-maissi-paprikan lisäksi parsakaalia, kukkakaalia ja riisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin joskus kokeilla tuota sinun versiotasi, kiitos vinkistä!!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)