maanantai 23. kesäkuuta 2014

Meetvurstipastasalaatti


Juhannus 2014 oli ja meni - päällimmäisenä jäi mieleen kylmä keli, sadekuurot, ihanat vieraat, veneily, kokko, valkoviini, sauna & pienen pieni kummityttö. Näistä ja monista muista eväistä oli meidän juhannus tänä vuonna tehty. Kylmyys ei poistanut sitä asiaa, että kivaa oli & paljon jäi taas hyviä muistoja!! <3
Jos juhannusruoasta sen verran, että perunan & grillattavien kaveriksi tehtiin mm. tälläistä ihanaa pastasalaattia. Ohjeen löysin Hyväntuulen keittiöstä. Luulenpa, että tätä tulee tehtyä uudemmankin kerran, oli sen verran makoisaa.


Meetvurstipastasalaatti



1 400g:n pss makaroonia
1 pieni pätkä purjoa tai ruohosipulia (käytin yhden uudensadon sipulin)
4-5 suolakurkkua
2 paprikaa
300g meetwurstia
1 tuubi majoneesia
1.5 rkl sinappia
1-2 korkillista etikkaa

Keitä makaroonit kypsiksi ja huuhdo kylmällä vedellä. Pilko ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita joukkoon. Sekoita eri kupissa majoneesiin sinappi ja etikka, lisää hyvin sekoittaen salaatin sekaan. Anna maustua rauhassa jääkaapissa, mielellän yön yli.



4 kommenttia:

  1. Salaatti näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä, tota on pakko kokeilla jossain vaiheessa, laitan sen muistiin. Kyllä nuo teidän maisemat on tosi kauniit, meidän pihapiirissä ei oo vedestä tietookaan. Se "tekovesikin" (ulkoporeamme) on vielä tulematta, tän viikon lopulla TAAS luvattiin (en usko ennen kuin näen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä hyvää, aion kyllä tehdä uudemmankin kerran.
      Ja peukut on pystyssä että teidän ulkoporeamme saapuisi pian!!! :)

      Poista
  2. Oijoi, mikä ihana salaatti! Nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Ensi kerralla ajattelin kyllä lisätä vähän jotain juustoa joukkoon.... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)