tiistai 16. kesäkuuta 2015

Tonnikala-munakasrulla


Kylläpäs taas aika menee eteenpäin niin kovaa vauhtia, ettei ehdi edes blogia päivittämään. Tämäkin rulla on jo viime viikolta, ja tätä tehtiin muuten muutamakin eri kerta viime viikolla. Oli niin hyvää! Munakasrullat on aina takuuvarmoja ilta/välipaloja. Täytettä vaihtelemalla ei edes kyllästy ihan hetkessä. Eikä kyllä taida kyllästyä, vaikka täyte pysyisi samanakin. 
Tämän rullan ohje on Kääpiölinnasta, kiitos Anu! ♥

Tonnikala-munakasrulla


6 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
6 kananmunaa

Täyte:
2tlk tonnikalapaloja öljyssä
1prk(200g) Valio Crea paahdettu sipuli-ranskankermaa (korvasin Creme Bonjour Cuisine paahdettu sipulilla)
1 pieni punainen paprika 
1 pieni sipuli
1tl valkosipulimurskaa
tilkka öljyä
1 maustekurkku
ripaus mustapippuria

Päälle:
juustoraastetta

Sekoita maito, jauhot ja suola keskenään. Anna turvota hetken aikaa. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja voitele öljyllä. Lisää munat taikinapohjaan ja vatkaa tasaiseksi. Kaada seos uunipannulle ja paista uunin alatasolla 225 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa kypsä levy leivinpaperin päälle.
Valmista täyte. Hienonna sipuli ja kuullota sitä yhdessä valkosipulimurskan kanssa hetki öljyssä pannulla. Kaada sipulit kulhoon. Lisää joukkoon hienonnettu paprika ja maustekurkku, sekä valutetut tonnikalat ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi ja mausta mustapippurilla.
Anna munakkaan jäähtyä muutama minuutti niin, että sitä saa käsiteltyä. Levitä tonnikalatäyte munakaslevylle ja kääri rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Nosta rulla leivinpaperille pellille saumapuoli alaspäin. Ripota päälle juustoraastetta ja gratinoi rullaa 250-asteisessa uunissa, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.


P.S. Viski kävi lauantaina siellä ekassa virallisessa näyttelyssä ja sehän meni paremmin kuin hyvin!! ♥ Lisää voitte käydä lukemassa Viskin omasta blogista --> Yksi VISKI, kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)