torstai 6. marraskuuta 2014

Murenan joulu avattu


Sain kutsun Salon Herkku ja Lahja Murenan joulunavajaisiin ja nappasin mukaani myös Marttilan tilan Jonnan. Ihana piristys keskelle viikkoa ja pimeisiin iltoihin!
Olen ennenkin kyseistä kauppaa hehkuttanut, KLIK, enkä voi vieläkään lakata hehkuttamasta!! ♥ Nyt kauppa oli saanut ihanan jouluisen ilmeen, ja voitte kuvitella kun tälläinen jouluihminen pääsee sinne...huh huh...


Olisin voinut ostaa sieltä ehkä niinkun kaiken! :) Valitettavasti Veikkaus ei ihan vielä ole suonut pääpottia meidän suuntaan, mutta jotain pientä silti tarttui mukaani. Ja myös joulupukille yritin lähettää salaisia vihjauksia, mitä ehkä voisin joululahjaksi toivoa. Siis jos vaan suinkin olen ollut niin kiltti, että jotain ansaitsen.... ☺


Ensimmäiset glögit tuli nyt juotua, nam nam ja olihan siellä pientä, herkullista purtavaakin. Purtavat oli tietenkin loihdittu Murenan herkuista! Ja tarttuihan sieltä jotain mukaankin. Saatiin ihanat lahjakassit (jes, ensimmäinen joululahja saatu), joiden sisällöstä kaikista eniten miellytti Murenan oma reseptivihko. Reseptit houkuttelevat testaamaan mitä Murenan herkkuvalikoimaa laajemmin, kun mitä ehkä itse olisi uskaltanutkaan.


Itse tuli ostettua yksi sydän kakkulautanen (ja vink vink, näitä haluaisian lisää, eri värisinä....), ihanaa herkkupastaa,kultaista koristelukimalletta leivonnaisten päälle sekä ruotsalaista piparkakku maustettua marenkia, nam!


Paljon ihania tuotteita jäi vielä kaupan hyllyille huutelemaan minua, mutta päätin ensin tutustua reseptivihon tarjontaan, ja sitten vasta rynnätä uusille ostoksille.


Kauppias kertoi meille muutamalla sanalla Murenan toiminnasta ja tuotteista. Esille nousi erityisesti Tertin kartano ja sen tuotteet. Kyseinen paikka on itselleni ainakin ihan täysin vieras, mutta nyt on pistetty paikka kyllä mieleen. Sinne on joskus pakko päästä käymään!


Kaupan näyteikkunaan oli nyt jo ilmestynyt IIIIISOOO joulukalenteri. Ja mikä parasta - joulukalenteri ei ole pelkästään joulukuun päiville, vaan jokaisena marraskuun maanantaina aukeaa luukku ja sieltä paljastuu joku koko viikon kestävä tarjous. Aika hauska idea, vai mitä?!


Täytyy sanoa, että oli kaiken kaikkiaan ihana ja antoisa ilta! Kiitos Murenan väelle sekä teille muille bloggaajille, oli hauska tutustua!! ♥ Ja jos satutte blogiini eksymään, niin jättäkäähän puumerkkinne, jotta minäkin eksyn teidän blogiinne!!


12 kommenttia:

  1. Voi miten ihania joulujutskia ja herkkuja! Kyllä nuo kaikki esineet huolisin kotiini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin!! Joo sama juttu, jos sais ihan vapaasti valita mitä haluais, niin suurin osa tuotteista kyllä lähtis mukaan kotiin! :)

      Poista
  2. Voi kun joskus pääsisi tuolla käymään! Tosin lompakko saisi kyllä olla kunnossa, niin kivalta tuo tarjonta vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teiän täytyy joskus lähteä reissuun tänne meiän nurkille! Voin sit kierrättää sua lähiseudun ihanissa puodeissa! ♥

      Poista
  3. Voi ihanuus mikä kauppa! Mä olen jo ihan sekaisin joulusta ja lähes kaikki lahjatkin on jo pikkuhiljaa ostettu, hih! ;D Jos asuisin vielä Salossa niin heti menisin tuonne shoppailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mullakin olis.... :) Isännän kans just puhuttiin et mitä jos tänä vuonna ostettas kaikki ajoissa. No, ei tuu tapahtuun.... :D

      Poista
  4. Kävin kurkkimassa, kiva oli eilisilta! En ole vielä itse ehtinyt bloggailemaan, mutta ehkäpä illemmalla :)

    Terkuin Villa Inkerin Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Merja ja kiva kun tulit kurkkimaan! Minä tulen hetimiten vastavierailulle sun blogiin!
      Mukavaa joulun odotusta, oli kiva tavata!!! :)

      Poista
  5. Murena vaikuttaa tosi ihanalta paikalta! Olisin mielelläni ollut eilen mukana, mutta tälle viikolle osuu niin paljon kaikkea, etten millään päässyt. Voi olisipa ollut kiva nähdä! Ja Murenaan täytyy vielä päästä ennen joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olisipa ollut kiva tavata!!!! ♥ No, ehkä jossain toisessa blogitapahtumassa sitten.... ☺
      Ja Murenaan ehdottomasti, sinne mun on kans päästävä hetikohta uudelleen!!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Eikös ookkin, aivan ihana paikka!! Suosittelen käymään, jos Salossa päin liikut! ☺

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)