keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Herkkupikaruokaa iltapalaksi

Välillä saa pistää aivonystyrät todella liikkeelle kun yrittää keksiä mitä laittaa iltapalaksi. Kiitos erittäin paljon liikkuvan ja sitä kautta myös paljon kuluttavan isännän! :) Jääkiekkopelistä kiukkuisen nälkäisenä tulevalle miehelle ei viitsi alkaa kokkaamaan mitään aikaavievää. Tässä hyvä iltapala, joka valmistuu nopeasti ja kai se suht terveellinenkin on! Mutta pääasiahan on se herkullisuus! :)

Kinkkumunakasta ja avokadosalaattia


Munakas on tehty Henry Alenin opeilla, KLIK.
Täytteeksi laitoin palvikinkkua, tomaattia, fetajuustoa, punasipulia ja juustoa.

 Avokadosalaatti

2 kypsää avokadoa
100 g kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku
1 pieni punasipuli

kastike:
loraus oliiviöljyä
puristus sitruunamehua
suolaa
mustapippuria myllystä

Kuutioi avokado, tomaatti ja kurkku. Hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Yhdistä aineet. Lorota sekaan öljy, purista sitruunamehua, suolaa ja pippuroi makusi mukaan.


Isäntä ei ole ennen voinut sietää avokadon makua. Nyt häneltä lupaa kysymättä laitoin avokadoa salaattiin, ja kun kerroin avokadon hyvät terveysvaikutukset, kommentti oli että tätä sais sit useamminkin laittaa vaikka salaatteihin. Jes, yksi ruokakammo siis voitettu!! :) Nyt voin olla tyytyväinen itseeni!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä, todellakin maistuis!:) Tuo munakas näyttää täydelliseltä, nam!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli kyllä hyvää!! Helpolla saa tehtyä hyvää & terveellistä ruokaa, jos vaan viitseliäisyyttä riittää.

      Poista
  2. Nyt pitää lähteä hakemaan lisää, niitä avokadoja :) Sipuli ja pippuri salaatissa, kuulosti hyvältä. Menee tämäkin kokeiluun! Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tosiaan tuo isäntä ei tykännyt avokadosta, kunnes maistoi tätä salaattia! :) Sen jälkeen onkin tehty aika usein. Nyt odottelen että ostamani avokadot olisivat vähän kypsyneet jotta voitaisiin taas herkutella! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)