keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Maukas (ja tulinen) makaronilaatikko

Makaronilaatikko ei ole mitään lempiruokaani, mutta koska nämä viimeaikaiset reissut ovat vähän verottaneet kukkaroa ;) niin pakko tehdä välillä tälläisiä todella edullisia ruokia.
Jauhelihan sekaan laitoin yhden chilin, ja se olikin aika tulista laatua... :) Jotenkin kuvittelin että punainen chili olisi tulisinta. Mutta se olikin se oranssi tulisuusasteikolla 9, kun tavallinen punainen chili oli 3.
Olen tämän makaronilaatikon ohjeen joskus bongannut jostakin internetin syövereistä. Ja tämä olikin ihan hyvää, ainakin heti tuoreeltaan. Tuo kolmen juuston kerma toi ihan mukavan lisäsäväyksen ruokaan.

Maukas makaronilaatikko


400 g makaronia
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
mausteita
2 prk Valion kolmen juuston kermaa

Keitä makaronit suht kypsiksi. Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta seos.
Kaada sekä makaronit, että jauheliha voideltuun uunivuokaan, sekoita. Kaada joukkoon kermat ja laita vuoka uuniin 200 asteeseen n. 30 minuutiksi.

--------------------------------------------------------------------------------------

Menen tänään töiden jälkeen katsastamaan työkaverini uuden asunnon, ja hänelle tuliaisiksi vien mansikka-pätkiskääretortun, ohje löytyykin jo täältä blogista.


Tässä kuvaa pikaruuasta Koivurannan tyyliin! :)


Eilen oli taas vähän tiukka aikataulu. Jimi käy vesiterapiassa Salossa kerran viikossa, ja töiden jälkeen oli 20 minuuttia aikaa tehdä ruoka ja syödä se. Äkkiä siis possun ulkofilepihvit pannulle ja ne nautitiin kurkkuviipaleiden kera. Hyvää oli!! :)
Ja vesiterapiankin suhteen hyviä uutisia. Eilen Jimi meni ensimmäistä kertaa itse sinne altaaseen. Yleensä se on pitänyt sinne kolmen naisen voimin nostaa! :) Ja lihaksia ja ponnistusvoimaa on jo takareisiin tullut, tästä on hyvä jatkaa!


1 kommentti:

  1. Kääpiölinnassa olisi tarjolla askaresta blogihaasteen muodossa. Saa tarttua haasteeseen, jos siltä tuntuu, mutta ymmärrän jos ei innosta :)

    Löytyy osoitteesta http://kaapiolinna.blogspot.fi/2013/05/aitoo-asiaa-11-kysymysta-ja.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)